Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/treic-events.com/web/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 El que hem fet – Treic Events

Treic events

Alguns dels nostres treballs

Alguns dels nostres treballs

JOCS EMPRESES

Els Jocs Empreses són és el més gran esdeveniment esportiu empresarial de la província on s’aconsegueix augmentar la motivació, rendiment i productivitat dels teus empleats. 

Transforma la teva empresa en una Empresa Saludable!

Barrejar quads, ruta 4×4, una visita a un celler, una cata de vi i un fabulós dinar és possible!

Aqueta magnífica fòrmula la vam idear per una altre gran empresa.

MASTERCHEF

Es tracta del “Marterchef”; dinàmica on a part de treballar el lideratge, sentiment d’equip, cohesió … també entraven en joc habilitats com la negociació i imaginació, ja que els integrants dels diferents equips havien de negociar amb els altres equips per intercanviar ingredients i finalment confeccionar el millor postres possible.

El Paintball per a empreses suposa una oportunitat única per descarregar adrenalina, nervis i tensions acumulades durant les intenses hores de treball.

El Paintball és una activitat d’oci i diversió que combina lideratge, resolució de problemes, maneig de l’estrès, treball en equip…

Aquesta experiència a l’aire lliure serveix per estimular el treball en equip i fomentar el compromís dels integrants. Les destreses que entren en joc sortint a navegar en caiac són moltes per a cada persona i el grup. Palar a l’aigua, mantenir el rumb, coordinar tasques, competir per un lloc de timoner, solucionar problemes i col·laborar en un fi comú, són algunes de les habilitats, que es posen en pràctica.

Menjar a cegues

La manca d’un element tan vital com la llum, en lloc de limitar l’experiència, la completa i potència fins a límits insospitats. Sense la vista, una cosa tan senzilla i bàsic com menjar, es converteix en tota una nova experiència, on tots els nostres sentits s’aguditzen i ens ofereixen noves sensacions i emocions.

Ajudar als nostres sentits a gaudir del veritable sabor dels aliments. (Jugar a endevinar el que menges).

Cursa orientació

Les curses d’orientació plantegen aquest problema al corredor. Realitzar un recorregut amb l’ajuda d’un mapa, on estan marcats els punts que cal visitar de manera obligada i en ordre, és l’objectiu d’aquest esport. “Pensar i córrer” és el seu lema.

Les nostres activitats poden ser bonificables!   

Què et proposem?
– Triem la formació que més s’adapti a les necessitats de la teva empresa: Treball en equip, motivació, lideratge, cohesió, etc…
– Afegim al contingut de la formació a unes activitats esportives.
– Bonifiquem tota l’activitat mitjançant el crèdit de formació
– Et gestionem la bonificació de la formació més l’activitat mitjançant les cotitzacions a les Seguretat Social

Els objectius
– Millorar l’ambient laboral
– Aconseguir empreses competitives i productives en entorns saludables
–  Augmentar la motivació i el rendiment  dels treballadors.
– Aplicar els coneixemens rebuts a la formació dins d´una dinàmica com son els Jocs Empreses.

Tu tries l’activitat i nosaltres adaptem la formació
Informa’t i tria l’/les activitat/s que t’ofereix Treic Events  i nosaltres et dissenyem la formació que més s’adapti a les teves necessitats.

Vols més informació?
Per gestionar tots el tràmits per que puguin descomptar de la cotització a la Seguretat Social totes les despeses derivades de formació, contacteu amb nosaltres

Més exemples d'empreses que han confiat en nosaltres

Treic Events és l'organitzador de Jocs Empreses

Segueix-nos